Σχετικά

Γνώρισε την Ινέζ! Μία επαγγελματίας κοσμηματοποιός με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στην δημιουργία μοναδικών και χειροποίητων κοσμημάτων. Γεννημένη στην Αυστραλία, σπουδαγμένη στην Μεγάλη Βρετανία, και έχοντας ζήσει στην Ιταλία και στην Ελλάδα, η κοσμοπολίτικη αύρα της Ινέζ μεταφράζεται στις ξεχωριστές δημιουργίες της.

Θαυμάζει την γεωμετρία με τις ίσιες, δυναμικές γραμμές της και αγαπάει να συνδυάζει ασυνήθιστα υλικά μαζί για να δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια, με την ιδιαίτερη τεχνική της, στην οποία κατασκευάζει πέτρα γύρω από μέταλλο.

Η Ινέζ πιστεύει ότι τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος τρόπος έκφρασης της προσωπικότητας του ατόμου και μέσω των πολλών πηγών έμπνευσης της πειραματίζεται με μεγάλες φόρμες, μεγάλα μεγέθη, και ακόμα μεγαλύτερη φαντασία.

Αυτόν τον καιρό η Ινέζ έχει διαλέξει να παρουσιάσει κομμάτια άλλων σχεδιαστών κοσμημάτων, από συναδέλφους της με τους οποίους μοιράζεται το ίδιο πάθος και αισθητική. Στον ιστότοπο θα βρεις τις συλλογές του Αλέξανδρου, του Κώστα, της Νίκης, και της Βάσως, τεσσάρων σχεδιαστών με εξαιρετικό γούστο και πολύ ταλέντο.

Αν ψάχνεις να βρεις χειροποίητα και ιδιαίτερα κοσμήματα, είσαι στο σωστό μέρος! Ρίξε μια ματιά στον ιστότοπο μας ή επισκέψου το κατάστημα της Ινέζ στην Θήρα, στην Σαντορίνη.

Βρείτε το κατάστημα στα Social Media

shop

ΕΣΠΑ banner